TOFfe Parels

Volg je lessen tekenen, schilderen of schrijven en popel je om vooruit te gaan? Of wil je heel graag dansen en steeds meer leren. Of zie een toekomst in de muziek voor jezelf? Klassiek, pop of rap. Heb je een bijzonder talent op het gebied van kunst en cultuur en wil je je verder ontwikkelen, maar is geld een probleem? Daarbij kan TOF Deventer je misschien helpen. 

Zet nu een stapje verder

TOF Deventer draagt op verschillende manieren bij. Allereerst via TOF-cheques voor extra lessen of voor materiaalkosten. Ook helpen wij graag bij het vinden van de geschikte lessen en docenten. Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig hoe je je als TOFfe parel ontwikkelt. Wij blijven je daarom graag volgen, want parels groeien langzaam en gestaag én hebben een prachtige uitstraling.

Talent Ontwikkelingsfonds Deventer ondersteunt kinderen en jongeren uit gezinnen met minder financiële draagkracht. Wij steunen parels met een bijzonder talent én met de ambitie om zijn/haar kunstzinnig talent verder te ontwikkelen. De voorwaarden? Lees verder

Help mee en vind een TOFfe parel!

Werkt u met kinderen of jongeren? Word dan Parelvisser en geef uw ogen en oren de kost… Deventer is rijk aan activiteiten, opleidingen en cursussen op het gebied van kunst en cultuur. Als we samen de ogen richten op die jonge parels die het talent hebben en graag verder willen. Meld, beste 'Parelvisser’, een bijzonder talent uit uw omgeving bij ons aan! Vul samen het aanmeldformulier in. 

TOFfe Parels