Stichting Leergeld en TOF Deventer vullen elkaar aan!

Ben je docent in de kunst en cultuur? Ook voor jou en jouw leerlingen kan ons aanbod van belang zijn! Schrijf je in voor de TOF-nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Kinderen en jongeren
Lessen in kunst en cultuur 
Leuk, leerzaam en goed voor het brein…!

Wil je ook meedoen?
Leuke lessen ook voor jou!

Heb jij zin om… buiten schooltijd te leren tekenen, schilderen of dansen: breakdance of ballet? Wil je liever gitaar spelen of vind je een ander instrument leuk? Of… wordt het toch de theaterklas? Alles kan als jij er zin in hebt. Ook knutsellessen of fotograferen. Zijn de cursuskosten een probleem? Dan kan Stichting Leergeld Deventer je misschien helpen! 

De Leergeldcheque
Een Leergeldcheque is € 250 waard en geldig voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Heb je een gezinsinkomen van max 120% van de bijstandsnorm? Dan kun je deze cheque direct aanvragen via leergelddeventer.nl

Volg je al lessen en heb je extra lessen nodig? Vindt jouw docent dat jij extra lessen nodig hebt. Dan kun je in overleg met hem of haar een extra cheque aanvragen. Dat is niet standaard, dus zien we graag dat je de aanvraag samen met de docent toelicht.

Heb je een bijzonder talent en verlang je naar meer?
Popel je om vooruit te gaan en je verder te ontwikkelen? Of wil je uitzoeken of je met dat talent misschien wel danser, musicus of kunstenaar kunt worden? Je hoeft het allemaal nog niet echt zeker te weten. De Stichting TOF Deventer helpt kinderen en jongeren van 6 tot en met 22 jaar die buitengewoon talentvol zijn op het gebied van kunst en cultuur maar waar geld een probleem vormt. 

TOFfe Parels
Zo noemen wij de talenten die we steunen. Ook hier geldt de financiële voorwaarde van een gezinsinkomen van max 120% van de bijstandsnorm. De ondersteuning is op maat. Dat varieert van extra lessen, materiaalkosten of coaching en wordt per leerling bekeken. Heb je zelf ook de ambitie om je talent verder te ontwikkelen? Vul dan de aanvraag in op de pagina aanmelden. Je kunt ook een aanvraag indienen als je al een leergeldcheck hebt ontvangen. Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig hoe je je als TOFfe parel ontwikkelt. Wij blijven je daarom graag volgen, want parels groeien langzaam en gestaag én hebben een prachtige uitstraling. Lees meer

Meer info Stichting Leergeld Deventer: leergelddeventer.nl

meer nieuws
Stichting Leergeld en TOF Deventer vullen elkaar aan!