TOFfe Parels

Kun jij goed tekenen, schilderen of schrijven? Dans je de sterren van de hemel? Speel je muziek als geen ander? Heb je een prachtige stem? Voel je je modeontwerper in spe of ontwerp je te gekke games? Wil jij dit talent verder ontwikkelen, maar is geld een probleem? Dan kan TOF Deventer je daar misschien bij helpen.

Zet nu een stapje verder
TOF Deventer draagt op verschillende manieren bij. Allereerst via TOF-cheques voor extra lessen, of voor materiaalkosten. Ook helpen wij graag bij het vinden van de geschikte lessen en docenten. Uiteraard zijn wij nieuwsgierig hoe de TOFfe parel zich ontwikkelt. Wij blijven de TOFfe parels volgen, want parels groeien langzaam en gestaag en hebben een prachtige uitstraling.

Talent Ontwikkelingsfonds Deventer ondersteunt kinderen en jongeren uit gezinnen met minder financiële draagkracht. Wij steunen parels met een bijzonder talent én met de ambitie om zijn/haar kunstzinnig talent verder te ontwikkelen. De voorwaarden? Lees verder

Help mee en vind een TOFfe parel!
Werkt u met kinderen of jongeren?
Word Parelvisser en geef uw ogen en oren de kost…

Deventer is rijk aan activiteiten, opleidingen en cursussen op het gebied van kunst en cultuur. Daarom aan u het verzoek. Kijk met ons mee en meldt als ‘ware Parelvisser’ een bijzonder talent uit uw omgeving bij ons aan!
Kent u op dit moment een TOFfe parel die wel wat hulp kan gebruiken? Vul dan samen het aanmeldformulier in
nieuws
TOFfe parels
aanmelden TOFfe parels
doneren aan TOFfe parels
TOFfe peren