TOFfe parels goed op dreef!

Uitblinken en dan ineens een extra kans krijgen om je te ontwikkelen... Voor kinderen uit gezinnen met minder financiële draagkracht zet TOF Deventer zich graag in. De jongeren die het afgelopen jaar mochten meedoen, zijn enthousiast.
Het bestuur van TOF Deventer kookte zelf voor relaties en sponsors om hen te danken voor hun steun. Maar ook om hen via korte filmimpressies te laten zien hoe het de talenten die door TOF ondersteund worden, vergaat. Het was een sfeervolle avond bij bestuurslid Herman Groen thuis.

Goed werk Parelvissers!

We zijn blij met al het werk dat verzet is door de parelvissers - onze scouts. Maar liefst zes talenten zijn met hun docenten aan de slag gegaan. Zij hebben met een bijdrage van TOF gestudeerd en volop geoefend! Filmpjes van de Toffe Parels zijn vanaf 22 juni op de website te zien.

Ook... zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe talenten! >>

Wat doet TOF?

Het Talent Ontwikkelingsfonds Deventer(TOF) ondersteunt kinderen en jongeren uit gezinnen met minder financiële draagkracht. Wij steunen parels met een bijzonder talent én met de ambitie om hun kunstzinnig talent verder te ontwikkelen. Alle disciplines binnen de kunsten tellen mee: theater, dans, schilderen, muziek, beeldhouwen, game-ontwerp en meer... Parels van 6 tot 23 jaar zijn welkom! Lees meer.

Doneren is onmisbaar.

Wilt u doneren? Om meer TOFfe parels op weg te helpen? Iedere bijdrage is welkom. TOF heeft een erkenning als Culturele ANBI instelling en donaties zijn fiscaal aftrekbaar. Meer weten?
Gehoord tijdens bijeenkomst TOF:
Nico Joosting Bunk - Lions Deventer
"Het is leuk om te zien en te horen hoe het bij TOF concreet werkt. De randvoor-waarden voor ondersteuning moeten natuurlijk wel kloppen. Het proces wordt goed begeleid."
Lilian Vos - Bureau Kunstcircuit “Het is ook belangrijk om via deze weg kinderen zelfvertrouwen te geven.”
Fura Grol - Etty Hillesum Lyceum "Ik help jongeren regelmatig bij de aanvragen van financiële ondersteuning. Om iets te betekenen voor talentvolle jongeren is er financieel vaak iets meer nodig dan de bijdrage van Stichting Leergeld. TOF is dan een uitkomst!"
Molly Dost - Raster Jongerenwerk "Ik raak weer geïnspireerd! Ook in de wijken kunnen we voor jongeren veel betekenen. Er is net een Breakdanceschool opgericht in De Elegast. Een prima plek om talent te scouten. Talenten melden zich niet vanzelfsprekend aan. Wij moeten ogen en oren open houden. Het is een kwestie van blijven investeren."
Eddy Tulp - Rotary Deventer Noord "Veel van die kinderen krijgen het beoefenen van cultuur niet van huis uit mee. Goed dat TOF er is! Het draait om meer dan alleen talent hebben. Ook passie en discipline telt."

Welkom nieuwe secretaris!

Raymond Schuurman uit Deventer is jurist en werkt als beleids-strateeg bij de gemeente Zutphen op het gebied van economie, werk en inkomen. “Hier heb ik vaak te maken met mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zeker als het om kinderen gaat, kan mij dat flink raken. Via TOF kan ik mij heel direct inzetten voor de talent-ontwikkeling van kinderen en hun participatie aan het kunstonderwijs."
nieuws
TOFfe parels
aanmelden TOFfe parels
doneren aan TOFfe parels
TOFfe peren