TOF Deventer geeft talent een kans

Op 4 oktober 2013 presenteerde TOF Deventer zich aan het brede publiek in de foyer van de Deventer Schouwburg. Dit nieuwe fonds zet zich in voor talentvolle jongeren uit de gemeente Deventer in de leeftijd tot 23 jaar. Jongeren die vaak onvoldoende geld beschikbaar hebben om hun kunstzinnige talent verder te ontwikkelen.

De eerste TOFfe Parel, Andreas Savelov ontving tijdens deze feestelijke bijeenkomst een TOFcheque uit handen van burgemeester Andries Heidema.

Andreas, 12 jaar, had al met hulp van Stichting Leergeld pianoles van Marike Kemper in de Leeuwenkuil. De toetsingscommissie van TOF Deventer was erg positief over zijn spel en motivatie om zijn droom waar te maken. Met de cheque krijgt Andreas de kans om zijn talent op pianogebied verder te ontplooien. Uiteraard werd het publiek getrakteerd op het prachtige pianospel van Adreas.

   

TOF Deventer werkt nauw samen met Stichting Leergeld. Tijdens de presentatie werd de samenwerkingsoverkomst tussen beiden ondertekend door Henk Groothuis (Stichting Leergeld) en Jet Rombouts (TOF Deventer).

    
nieuws
TOFfe parels
aanmelden TOFfe parels
doneren aan TOFfe parels
TOFfe peren